Доброго дня, в мене котел swag 50, поставив у 2015році, два роки користувався, все було гарно.., третій рік не користувався, а в цьому році знову затопив, бо дорого газом палити, так от у чому проблема не набирає завданої температури, піднімає до 45 і починає температура падати, і таке відчуття, що турбіна слабо працює, або зовсім не працює, зверху вентилятор круте, але нема мощності..., думаю може турбіну відрегулювати, та не можу знайти інструкцію к програматору , загубив і в гуглі щось не знайду..help! Дякую. фото котла, обвязки та програматора зкину пізніше
Добрый вечер, Андрей. Завтра утром найдем Вам инструкцию - сюда закинем. Вы не стесняйтесь - звоните нам: бесплатная линия 0-800-33-85-29 или оставляйте заказ на звонок (кнопка Звонок - правый нижний угол). У нас замечательный менеджер Александр - подскажет, проконсультирует, сбросит все, что надо Вам на почту! Не откладывайте, решайте свои вопросы гораздо быстрее!
Хотелось би еще узнать, какую желательно ставить температуру включення насоса? Вчера поднял температуру включения насоса с 27 до 34градусов, мне показалось, что котел перестал тухнуть, а чітко держал температуру 45градусов, хотя я виставлял 60градусов...